Otobüs Bileti

MUAVİN OLMAK İSTİYORUM HOST VE MUAVİN OLMAK İSTEYENLER BURAYA

Muavin olmak isteyen arkadaşların dikkatini çekecek bir içerik ile karşınızdayız.

MUAVİN OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ,MUAVİNLİK İMKANİ SERTİFİKASI. MUAVİNLİK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR
ÖNEMLİ OTOBÜS FİRMALARI İLE ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE ARANAN BAZI ŞARTLAR VAR;

-LİSE MEZUNU OLMA ŞARTI ARANMAKTADIR
-MUAVİNLİĞE UYGUN OLMA DURUMU
-DİKSİYON DÜZGÜNLÜĞÜ
_UYKU PRABLEMİNE DAYANIKLI
-SABIRLI OLMAK
-OTOGARLARA YAKIN YERDE İKAMET ETMEK

MUAVİN

YAZ SEZONUNDA ÖĞRENCİLERİN İSTEDİĞİ İŞLERİN BAŞINDA MUAVİLK GELİR BU DURUMDA DAHA ÇOK TECRÜBE MESELESİ.
AYRICA TAVSİYE SÜREKLİ YAPILACAK Bİ MESLEK DEĞİL BELLİ BİR YAŞTAN SONRA MUAVİNLİK VEYA HOSLUK GÖREVİNİ DEVR EDİP BAGAJ GÖREVLİSİ VS GİBİ İŞLERDE ÇALIŞIMA İHTİMALİNDE VAR.

AYRICA bu arada ek olarak , host ve muavin aynı şey değildir..host firmanın otobüse atadığı sürekli otobüs değiştiren servis memurudur örneğin x otobüsüyle ankaraya gidersin x otobüsü ordan antalyaya devam eder sen y otobüsüyle ist a dönersin i gün z otobüsüyle gidersin gibi..muavin ise bir araçta sabittir , kaptan yardımcısıdır görevi aracın temizliği , bagaj alımı gibi işlerdir , yolculuk esnasında herhangi bir görevi yoktur , boş bulduğu yerde uyuyabilir ama o koskoca otobüsü yıkaması hele sıcakta ölümdür ve uzun süre evlerine gitmezler.

.Arkadaşarlar Tofed-İşkur ve Bayrampaşa Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği host hosteslik kursuna başvurabilirsiniz.

bazı firmalarda (varan-pamukkale-kamil koç-metro-nilüfer)buradan muavin veya host alımı yapmaktadır. Aranan özellikler

1-18 yaş
2- sigortalı bir işte faal olarak çalışmamak
3- İşkurun düzenlediği kurslara son iki ay içerisinde katılmamış olmak
4-lise ve dengi (açık öğretim-akşam lisesi) okul mezunu olmak

kurs süresince

1-günlük 15 lira cep harçlığı verilmektedir
2- eğitimler otogardaki tofed eğitim binasında yapılmaktadır
3-kurs 1,5 ay sürmektedir ve ÜCRETSİZDİR.
4- ve en önemlisi iş garantilidir

İSTEYEN ARKADAŞLAR İSTANBUL OTOGARINDA 1,5 AY GİDİP SERTİFİKALARINI ALABİLİRLER.

ayrıntılı bilgi için tıklayınız

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 400 YORUM
  1. kenan dedi ki:

    benim adım kenan sizden haber bekleyip host olmak istiyorum telefonum 05376871425 yaş on sekiz fizik duzgunlugu iyi lise mezunuyum

    1. serhat dedi ki:

      istanbul esenler otogarında 49-56 nolu metro turizm peronnuna gidip 3’üncü kata çık ve orda muavin veya host olabilirsin…

  2. rıdvan kar dedi ki:

    host yada muavin olmak istiyorum acil işe ilktiyacım var numaram 05346007249

  3. zafer bilici dedi ki:

    meraba ben zafer askerden önce muavinlik ve hostluk görevi yapmıştım ama muavinliği daha çok seviyorum 0506 985 08 96 her zaman açığım

    1. emre dedi ki:

      Adim emre.Bende cok istiyorum bu isi. Dayanikliyim ve dikkatliyim cocukluktan beri hayalim var lutfen olur yada olmaz 05383867687

  4. hüseyin dedi ki:

    muavin yada host olmak istiyorum bu işe cok ihtiyacım var 0543 210 47 52 hemen dönerseniz sevinirim yeterki arayın oluyo veya olmuyo

  5. muhammet varlı dedi ki:

    bana ulaşmak istiyor sanız beniarayın 05432776171

  6. ALİ dedi ki:

    ben host olmak istiyorum.05369100214

  7. antalyada emrah muavinim iş arı yorum dedi ki:

    iş arı yorum muavinim akdeniz sahatte calıştım 0507 5624842

  8. necat dedi ki:

    slm 1987 hatay dogumkuyum istanbulda oturuyorum muavin olmak istiyom 05424821140

  9. fatma dedi ki:

    merhaba 19 yaşındayım ve host olmak istiyorum sizden haber bekliyor olacağım numaram 05344528207

    1. satılmış dedi ki:

      kariyerlitemiz biryerde calışacan maş artı sıgortan artı pirim

      1. deniz dedi ki:

        ben beydağında muavinlik yapıyorum 17 yaşındayım

        1. Kuzey tekinoğlu dedi ki:

          Kerdeş ben 17 yaşındayım muavin olmak istiyorum hangi firma alır beni bana ulaşana 05386838515

      2. Fevzi dedi ki:

        05417678262

      3. hasan sever dedi ki:

        ben 19 yasındayım okulum bıttı calısmak ıstıyorum en cok sevdıgım meslek vuavınlıktır yola dayanıklıyım 05452828004 bana ulasın lufen

    2. hasan dedi ki:

      cv nizi mail adresime gönderirsenız.

    3. hasan dedi ki:

      cv gönderirseniz

    4. hilmi dedi ki:

      merhaba sizinle görüşebiliriz fatma hanım 05434816059 neden olmasın

    5. efecan dedi ki:

      ulaş bana 5428357523

    6. ferdi arslan dedi ki:

      Bu isi yapmak istermisin ara 05319223029

      1. Fevzi dedi ki:

        05417678262 yapmak istiyorumm bu isi

  10. oğuz dedi ki:

    ben şuan son sınıftayım bitiyo okul az kaldı başvurabilirmiyim kabul edermisiniz bana mail gönderebilirseniz sevinirim

  11. ahmet dedi ki:

    slm ben konyadan ahmet 22 yaşında muavin olmak istiyorum 05392819472

  12. mustafa dedi ki:

    slm ben 23 yaşındayım bu işi cok yaptım halende yapıyordum ama otobüsün adamı iflas etti ben de cıma zorunda kaldım dediğiniz herşey var yapıyorum bu işte asla bıkmadım bıkmamda
    bu işi cok seviyorum crvabınızı bekliyorum
    05370523740

  13. ahmet içel dedi ki:

    slm be 1997 doğumluyum okula gitmiyorum 1 yıl bu işi yaptım ama hic bıkmadım ne olursa olsun herzaman yapmak istediğim iş canımdan fazla seviyorum bu işe cok ihtiyacım var yardım cı olun 05386588683

  14. mustafa dedi ki:

    slm ben 23 yaşındayım bu işi cok yaptım halada yapıyordum adam iflas edince bende cıkmak cozunda kaldım bu işi cok seviyorum sizden haber bekliyorum 05386588683

  15. ismail baklacı dedi ki:

    slm ben ben bu işi cok seviyom yapmak istiyorum 16 yaşındayım iş arıyorum bulamıyom ne olursunuz alın beni hangi truzim olursa olsun

    1. abdullah dedi ki:

      öncelikle selamun aleyküm otobüsde muavinlik yapmak isyiyorum Gaziantepde ikamet ediyorum lise muzunuyum yaz tatili için çalışacam yaş 18 boy 1.70 kilo 61 05425715053 numaram bekliyorum.

  16. uğur dedi ki:

    slm bn 18 yaşındayım bu işi çok yapmak istiyorum küçüklüktendir hayalımdir eger bu işe alınırsam çok sevinirim 05313707986 beklıyorum birde uykusuzluga dayana biliyorum boyumda 1.70 kilom 55 iyi günler telefolarınızı beklıyorummmm

  17. Sadık dedi ki:

    uzun yol otobüsünde muavin olarak çalışmak istiyorum 05074922167

    1. Sadık dedi ki:

      Bu numarayı aramayın.

  18. ahmet uysal dedi ki:

    acil işe ihtiyacım var ankarada ikamet ediyorum uyku sorunum yokk 05372266673 lütfen yardımcı olun muavinlik yapmak istiyorum yaş17 18ze gircem

  19. erkan dedi ki:

    acil işe ihtiyacım var muavin olarak kayseride kalıyorum telefon mumaram 05079656348 yaşım 22

  20. yasin dedi ki:

    muavin olmak istiyorun bana lütfen yardimci olun 05462991315

  21. Bende bu işi yapmak istiyorum.gereken nitelikler mevcut olup,sizden haber bekliyorum.541 924 84 33 dedi ki:

    Bende bu işi yapmak istiyorum.gereken nitelikler mevcut olup,sizden haber bekliyorum.541 924 84 33

  22. uğur avci dedi ki:

    ben adanada yaşıyorum 17 yaşındayım muavin olmak istiyorum lise 2 terk biraz yardım etsenizde bu işe girsem baş elimde meslek yok beni rarsanız numaram 05412015909 adana lütfen
    yola alışkınım ben busene antalya yolunda gitip gelmekten alıştım yola hem konya üzeri hemde alanya üzeri alışkınım

  23. soner çayır dedi ki:

    ben izmirde yaşıyorum 23 yaşındayım muavin olmak istiyorum lise mezunuyum uyku sorunum yok 05428155139

  24. m dedi ki:

    slm bn müslüm antepte kalıyorum firmanızda muavin olmak istiyorum yaşım 19 daha önce antalyada 3 yıl kadar hotelde çalıştım teşekürler

  25. müslüm dedi ki:

    slm bn müslüm antepte kalıyorum firmanızda muavin olmak istiyorum yaşım 19 daha önce antalyada 3 yıl kadar hotelde çalıştım telefon 05428221689 teşekürler

  26. kubilay dedi ki:

    muvain olmak istiyorum acil işe ihtiyacım var 18 yaşındayım 05354763443

  27. semih dedi ki:

    selam ben semih askerden yeni geldim uyku sorunum yok host veya muavin olmak istiyorum numaram 0535 080 80 57 ararsanız sevinirim

  28. salih dedi ki:

    ben diksiyonu düzgün kılık kıyafetine ve temizliğine önem gösteremn biriyim 4 yıl otllrde garson ve barmen olarak çalıştım şuan bir spor kulübünde kickbox ve taiox üzerine özel ders veiyorum işimden memnun değilim arkadaşların tavsiyesi üzerine host olmak istiyorum hiç bir yol orunmum ve yer sorunum yok fiziksel olarak tarif ediyorum kendimi:1.85 boy sarısın 24 yaşında bir gencim en büyük özelliğim gözümün biri mavi diğeri kahvereni doğştan telefon numaram 0536 038 27 21 acil işe ihtiyacım var eğer değerlendirirsenz teşekür ederim emin olun ki pişman olmazsınız saygılar

  29. gökcem dedi ki:

    24 05 1971istanbul dogumluyum 1,72boy mavinlik yapmak istiyorum cok istekliyim uzun yol tercihimdir lutfen beni arayın 0535 736 21 08

  30. SELÇUK PUSA dedi ki:

    Merhaba ben selçuk istanbul avrupa yakasından 22 yasındayım askerlimi yaptım lise mezunuyum boy 1.68 kg 68 firmanızda host olarak calısmak istiyorum oldukca güler yüzlü sevgili saygılı hoşgörülü biriyimdir firmanızda calısma sebebim önceden beri host olarak uzun yolda calısmayı istemişimdir uykusuzluğa aslıskını sorun değildir uykusuzluk benim icin sorun değildir
    0531 842 76 34

  31. eyüp düzenli dedi ki:

    s.a 1,77 boyundayım bursa dogumluyum host olarak çalışmak istiyorum. mesleğim garsonluk 2004 ten buyana yapıyorum. yaşım 24 bir nevi meslek değiştirmek istiyorum. 05398132861

  32. gökcem dedi ki:

    1.72boy istanbul dogumluyum bahcelievlerde oturuyorum muavinlik işne ihtiycım var 0535 736 21 08

  33. ömer dedi ki:

    ben bursa yaşıyorum 17 yaşındayım muavin olmak istiyorum lise 2 terk biraz yardım etsenizde bu işe girsem baş elimde meslek yok beni rarsanız numaram 05373017034 bursa lütfen
    yola alışkınım ben busene van yolunda gitip gelmekten alıştım

  34. Zeki dedi ki:

    Mavilik iş için arıyorum guzergah nere olursa olsun ben hatayda yaşıyorum. 1.85 boyundayım. Iş tecrübem var.0 531 034 90 36 benim numaram

  35. Özay dedi ki:

    muavin olmak ıstıyorum numaram 0539 656 48 34 ararsanız sevınırım.

  36. gökhan dedi ki:

    2 ay hostluk yaptım işi biliyorum istanbulda yaşıyorum yetenekliyim eger uygun görürseniz sayenizde iş sahibi olabılırım .numaram 0538 559 98 18

  37. uğur dedi ki:

    merhabalar izmirde ikahmetkah etmekteyım yaşım 21 dınksıyonu duzgun lıse mevzunu daha öncede çalıştıgım fırmalar olmustu .. şuanda iş ariyorum enkısa zamanda haberınızı beklıyorum.. ilginizden dolayı teşekkur ederım ….. 0537 930 98 02

  38. MESUT dedi ki:

    İYİ GÜNLER
    BEN MESUT 18 YAŞINDAYIM LİSE MEZUNUYUM
    İSTANBUL GÜNGÖREN’DE İKAMET ETMEKTEYİM
    SABIRLI BİR İNSANIM GEZMEYİ GÖRMEYİ KEŞFETMEYİ ÇOK SEVEN BİR İNSANIM
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    CEP:0531.610.89.65 BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
    İYİ GÜNLER KOLAY GELSİN…

  39. FATİH dedi ki:

    10 senelik muavinimşu an boştayım 541 201 47 47

  40. rahmetullah dedi ki:

    ben osmaniyede oturuyorum adana osmaniye boy 1.85 kilo 63 fizik mükemmel metro turizmde host veya muawin olabilirm saygılarımı sunarım

  41. rahmetullah dedi ki:

    ben osmaniyede oturuyorum adana osmaniye boy 1.85 kilo 63 fizik mükemmel metro turizmde host veya muawin olabilirm saygılarımı sunarım 0541685 21 25

  42. Emre Aslan dedi ki:

    mersınde oturuyorum uykusuzluga dayanıklıyım muavin olmak ıstıyorum tel:05383472524

    1. Taha dedi ki:

      Kardeş mersinde oturuyosan ilk önce git bi villa mersin turizime sor onlar alıyo diye biliyorum bende mersinde oturuyorum

  43. ercan dedi ki:

    görüşmek için ararsanız sevinirim …

  44. murat dedi ki:

    balıkesir gomecten ben canakkale alanya arası meto turizmde muawin ve host calısa bilirim tel .05413051008

  45. şeyhmus dedi ki:

    çok insanlar öyle diyor gelip çalışır cebinde bir tele olup çekip gıdıyor ne olacak böyle

  46. şeyhmus dedi ki:

    05313070552

    1. sercan birol dedi ki:

      slm ben ızmıt kocaelıden sercan lıse dengıyım sızden haber beklıyorum
      05426268482

  47. saylan dedi ki:

    slm alykm ben saylan istanbul şirinevlerde ikamet ediyorum tescilim lise terk 3 yıl muavinlik yaptım muş arabalarında deneyimim var otobüsçülük para için yapılmaz bi aşktır ararsanız sevinirim teşekürlr 05350880559

  48. rıdvan dedi ki:

    muavin olmak sitiyorum bu işe çlok ihtiyacımvar ve deneyimim var 05078246491

  49. emrecan ordu dedi ki:

    merhaba kolay gelsin bn muavinlik veya host olmak istiyorum çalşmışlıgım var oluyor olmuyor haber edermisiniz tel 0543 298 59 35

  50. Melih Akay dedi ki:

    Öncelikle Merhaba Muavin Yada Host Olmak İstiyorum İlk Defa Çalışıcam Lise 1 e gidiyorum ama bu işi çok istiyorum.

  51. ankarada oturuyorum mavin olmak istiyorum ildefa calışcam.05332027547 dedi ki:

    ankarada oturuyorum muavin olmak istiyorum ilk defa calışcam.05332027547

  52. agit cengiz dedi ki:

    meraba bn muavin olmak istiyorum güneydogo bölgesinde ilk defa çalışıcam 0536 056 34 05 yaşım 18

  53. serkan dedi ki:

    bnserkan daha önce mavinlik yaptım şuan boştayım içkisigara yokbnm tel 0542 442 23 59

  54. serkan dedi ki:

    bu işte tecrübem fazla yok ama.bu işi yapacagima inanıyorum gorsonum.işten ayrıldım boştayım uyku sorunum yok.05315845977 eger oluda ararsanız.numaram bu!!

  55. hasan dedi ki:

    metroda host olarak calıstım yıne ıs arıyorum bostayım 05337274751

  56. burhan dedi ki:

    bn muavinlik hosteslik iş arıyorum tecrübem fazla yok ama yapmak istiyorum arar sanız sevinirim 0537 864 49 61

  57. serkan dedi ki:

    mavin arayanlar 05078107585

  58. okan dedi ki:

    asgerden yeni geldim turizm işi yaıyorum ama bir yandan hosluk yapmak istiyorum uzun yol felan olabilir daha öncede yapmıştım tl 05534279524

  59. Cenk dedi ki:

    Bu yıl liseden mezun oluyorum,yaz sezonluk çalışmak için host veya muavinlik arayan firmalar 5386356327 telefonum haber beklıyorum.

  60. melih dedi ki:

    merhaba adım melih 18 yaşındayım istanbulda oturuyorum otogara yakınım hostluk deneyimim var yaz sezonu için çalışmak istiyorum müşterilerle diyalogum iyidir güler yüzlü ve titizim yoğun çalışma saatlerine dayanabilirim numaram : 0539 967 46 63

  61. hayrullah yıldırım dedi ki:

    merhaba benim adım hayrullah lise mezunuyum 3 yıl bodrumda komilik yaptım uyku proglemim yok fiizğim düzgun diyarbakır merkezde imatkah ediyorum hos olmak istiyorum işi cabuk kavrarım müşteryle diyalogum iyi ve sabırlı bir kişiliğim var 19 yaşındayım telefon numaram 05380106298 arasanız memnun olurum

  62. Samet İnan dedi ki:

    slm adım samet ben daha önce doguş turızmde muavinlik yaptım. simdide tekrar muavınlık işine dönmek istiyorum . tel no:05544155227 Ararsanız çok memnun olurum …

  63. hakan dedi ki:

    ben yaklaşık 8 yıldır mavinlik yapıyorum van gölü metro best van van seyahatta yıllardır calışıyom şimdi kamilkoc da calışmak istiyom telefonum 0532 660 22 41

  64. hüseyin kaplan dedi ki:

    meraba ben host olmak istiyorum tüm firmalardan haber bekliyorum 05423458693 no dan ulaşabilirsiniz

  65. ibrahim dedi ki:

    muavin olmakk çokk çokk istiom d.bakıda oturuomm çok hevesimm warr 0538 057 00 41

  66. cihan dedi ki:

    host yada muavin olmak okadar kolay degil o yatanızı nasıl özlüyosunuz ah ah ama tadıda bi başka tabi neyse ama başlamadan önce bikere daha düşünün..

    1. kaan dedi ki:

      bana ayarlarmısın o zaman hos olarak

  67. yetkin dedi ki:

    ben host olmakistiyorum adanadaoturuyorum hemenbaş layabilirim mümkündür

  68. yetkin dedi ki:

    03223240129 benim telefonumaram ben hemendebaşlarım cokseverim yolculuğu

  69. sıbel dedi ki:

    ben ıstanbulda yasıyorum lıse mezunuyum yolculugu cok severım seyehat engelım yok hosteslık yapmak ıstıyorum bana ulasırsanız sevınırım 0542 410 07 26

    1. efecan dedi ki:

      ulaş calışmak istiyorsan tmm calış 05428357523

  70. çağrı dedi ki:

    Merhaba Adım Çağrı Özdemir
    Aslen Adana’lıyım ve adana’da Oturuyorum
    Yaşım 18
    Host Veya Muavin Olmak İstiyorum
    Okul Sorunum Yok
    Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım ve Otogara Yakın Yerde İkamet Ediyorum
    Okullar Açılana Kadar Değil Uzun Vadeli Çalışmak İstiyorum
    Eli Ayağı Düzgün Birisiyim Kişisel Bakımıma Önem Veririm
    Saygılı Dinamik Ve Güler Yüzlü Birisiyim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir
    Eğer Elemana Ve Uzun Vadeli Çalışacak Birisine İhtiyacınız Varsa Lütfen Arayın
    Çalışmak Icın Aile İzin Belgesi Gerekirse İzin Belgesini Çıkartabilirim
    Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara Ulaştırmanızı Rica Ediyorum
    İletişim : 0539 9407826

  71. baran dedi ki:

    yaşım 18 muavin olmak istiyorum nereye başvuru yapabilirim

  72. EMRE SAMSUNLU dedi ki:

    SELAMIN ALEYKÜM BEN EMRE ERDOĞAN SAMSUN KAVAKLIYIM 12. SINIFA GEÇTİM BU YAZ TATİLİNDE OTOBÜS MUAVİNİ OLARAK ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM EĞER GEREKLİYSE LÜTFEN ARARMISINIZ ÇOK İHTİYACIM VAR NE OLUR… 0537,036,17,87 BEKLİYORUM. 🙂

  73. saban dedi ki:

    ben antakya hataydan saban benım aradıgım iş gece uyku problemım yok meslegım oto yıkama su aralar arabalar herhalde kırlenmıyor iş yok piyasa durgun ararsanız gelirim ama ararsanız 05350137912 ok 😉

    1. saban dedi ki:

      ben antakya hataydan saban benım aradıgım iş gece uyku problemım yok meslegım oto yıkama su aralar arabalar herhalde kırlenmıyor iş yok piyasa durgun ararsanız gelirim ama ararsanız 05350137912 ok
      muavin olarakkk 😉

  74. muhammet karakaya dedi ki:

    ismim muhammet. 17 yaşındayım.izmirde yaşıyorum.lise öğrencisiyim okul tatil zamanında çalışmak istiyorum uyku problemim yok.mesai problemi olmaz konuşma üslubu düzgün kişisel bakımı temiz olan biriyim bu işi yapmayı çok istiyorum ararsanız sevinirimm 05533242158

  75. yunus emre dedi ki:

    ben 17 yasındayım muavınlık yapmak ıstıyorum diksiyonum düzgün ama acık öğretm okuorum yani lise diplomam daha yok acaba olabilirmiyim
    cevp lırsam sevinirim

  76. yaşar arslan dedi ki:

    muavin ya da host olmak istiyorum yaşım 19 .. bu işe acil ihtiyacım var . 536 919 8227 ve bilgisayar programcılığı okudum

  77. mustafa ercan dedi ki:

    konyalıyım muavin olmak istiyorum uyku sorunum yok

  78. ilker dedi ki:

    otobüs kaptanıyım iş arıyorum ilgilenenlerin 05459298335 den ulaşabilirler

  79. recep dedi ki:

    ankarada yım ve muavin olmak istiyorum yaşım 20 askere 4.5 ayım kaldı acil işe ihdiyacım var diksiyonum düzgün dür ortaokul mevzunuyum

  80. çetin dedi ki:

    mardindeyim bu işi baya yaptım muavınlığa alışmışım ve sizin telefonuzu bekliyom numaram 05455690550 saygılar

  81. ali dedi ki:

    mmuavin olmak istiyorum 05367311062

  82. Ayhan dedi ki:

    Merhaba Adım Ayhan Çöpoğlu
    Aslen Orduluyum eİstanbul doğma büyüm Oturuyorum
    Yaşım 16
    Host Veya Muavin Olmak İstiyorum
    Okul lise 3 sınıfım.
    Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım.
    Saygılı Dinamik Ve Güler Yüzlü Birisiyim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir.
    Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara Ulaştırmanızı Rica Ediyorum
    İletişim : 0536 072 60 24

  83. Ayhan çöpoğlu dedi ki:

    07 Temmuz 2013, 14:03
    Merhaba Adım Ayhan Çöpoğlu
    Aslen Ordu memleket İstanbul üsküdar doğma büyüme sultanbeyli’de Oturuyorum
    Yaşım 16
    Host Veya Muavin Olmak İstiyorum
    Okul lise 3 sınıfım.
    Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım.
    Saygılı Dinamik Ve Güler Yüzlü Birisiyim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir.
    Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara Ulaştırmanızı Rica Ediyorum
    İletişim : 0536 072 60 24

  84. Bilal Tüzgen dedi ki:

    Ankara/Keçiören’de ikamet edıyorum. 18 yaşımdayım ilk defa bu iş ile ilgilenıyorum .. 542 322 46 81 ..

  85. ALİ dedi ki:

    merhabalar avrupa yakasında ikamet edıyorum yanlız bu ikincı gonderısım sızınle calışmak cok istıyorumm 05367311062

  86. ferhat taşpınar dedi ki:

    ben Ferhat ıspartada oturmaktayım hostes olmak ıstıyorum bekaraım ızın soz konusu olmaz bende arabadan ınmesemde olur devamlı olarak fırmanızda çalışmak ısterım numaram 0546 960 30 03 _ 0546 960 63 03 tşk ler :

  87. tugay dedi ki:

    Ankarada yaşıyorum yaşım 18 ve uyku problemim yoktur.diksyonum ve fiziğim düzgün.Host olmak için ne yapmam gerekir.

    1. gökan dedi ki:

      daha önce bu işi yaptınmı bana adam lazım acıl metro şahıs aracı

      1. yusuf dedi ki:

        Ben yusuf abi muavinolmak istiyorum yaşım 16 uyku problemim yoktur sıcak kanlıyım dır müşterilerle insanlarla aram çok ii dir

        1. gökan dedi ki:

          nerde oturuyon daha önce çalıştınmı tlf numaranı yaz ok

          1. fırat dedi ki:

            bana ulaşırmısın abi yasım 17 0534-966-13-03 yaz tatilindeyim çalışabilirim sıcakkanlıyımdır ulaşırsanız sevinirim gerçekten.

          2. melih avşar dedi ki:

            arkadaşlar benim adım melih 18 yaşındayım muavin olmak istiyorum numaram bu dur bana ulaşır sanız sevinirim daha önce çalıştım yol yorgunluğu olmaz müşteriyle aram iyidir sabırlıyımdır numaram bu dur isteyen arasın 0541 904 70 71

          3. Turgay dedi ki:

            Abi ben 5 senedir bu isi yapiyorum src piskoteknik takograf ehliyeti belgem hepai var yani soforlukte var muavinlik te yaparim bizim kendi arabamiz vardi satmisiz suan bostayiz numaram 05415187391 ulasirsiniz

  88. huseyin erol dedi ki:

    Ben huseyin ankarada oturuyorum yasim 18 suan muavinlikte tecrubem yok muavin olmak istiyorum eger sizde uygun gorurseniz ulasin bana 05318261076

  89. onur aksu dedi ki:

    mersinde ikametkah ediyorum hos yada muavin olarak calışmak istiyorum 0534 071 90 10

  90. Sezer çur dedi ki:

    Uyku sorunum yoktur sıcak kanlı temiz biriyimdir kötüye alışkanlıklarım yoktur no 05423371071

  91. Sezer çur dedi ki:

    Uyku sorunum yoktur sıcak kanlı temiz biriyimdir kötüye alışkanlıklarım yoktur no 05423371071 izmirde yaşıyorum açık okuyorum eğer sorun değil diyosanız hemen başlayabilirim yaşım 17

  92. fuat dedi ki:

    0546 875 70 39 merhaba adım fuat 26 yaşındayım 1987 doğumluyum bekarim askerligimi yaptım Host Veya Muavin Olmak İstiyorum Diksiyonum Düzgün Uyku
    Problemim Yok Dayanıklıyım Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlarım
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim Sabırlıyım güler yuzluyum kendime güveniyorum bana verilen görevi eksiksiz birşekilde en temiz bir şekilde yaparim Elim Ayağım Düzgün Birisiyim Kişisel Bakımıma Önem Veriyorum Saygılı Dinamik kisilige sahibim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara
    Ulaştırmanızı Rica Ediyorum saygılarımla ( tel numaram 0546 875 70 39 )

  93. bestami zebun dedi ki:

    hatay antakyada yaşıyorum yaşım 24 muavın olmak ıstıyorum daha once yardım amaçlı bır ıkı sefer gıtmıştım onun harıcın de herhan gıbı bır bılgım yoktur. 0507 712 89 36

  94. Salih dedi ki:

    İyi günler 15 yaşındayım okumuyorum bir otobüs firmasında muavinlik yapmak istiyorum (orta okul mezunuyum) hiçbir şekilde seyahat ve uyku problemim yoktur arayın 0507 765 50 91

    1. Salih dedi ki:

      Merhaba – Ben Salih Yaşım 17 10 sene oldu Kendi iş yerimizi alalı. Belki duymuşsunuzdur HERKES ESNAF OLAMAZ diye bir tabir vardır dedelerimizden kalma… Müşterilerimizle nasıl konuşulacağını onların huzurunda ne yapmamız gerektiğini az çok öğrendik (BABAMIZ SAYESİNDE) ondan Allah razı olsun.. Neyse ben fazla uzatmayayım lafı diyeceğim şudur ki Bu iş hakkında tecrübe kazanmak istiyorum… Eğer sizin Firmanızda 1 kişilik yer varsa Lütfen benimle irtibata geçiniz … 507 765 50 91

  95. ramazan inci dedi ki:

    slm iyi günler yasım 23 okumuyorum askerliğimi yaptım bir otobüs firmasında muavinlik yapmak istiyorum hiçbir şekilde seyahat ve uyku problemim yoktur no 05427224387

  96. ramazan inci dedi ki:

    yi günler 23 yaşındayım lise mezunuyum okumuyorum yozgatta oturuyorum hiç bir şekilde uyku ve seyahat engelim yok muavin olarak SİZİNLE ÇALIŞMAK istiyorum lütfen arayın 05427224387

  97. şahin dedi ki:

    adanada oturuyorum yaşım 18 seyahat engelım yok uyku sorunumda yok dıksıyonum duzgun sizinle calışmak ıstuıyorum numaram 05534846803

  98. Kadir KABADAYI dedi ki:

    MERHABA YAŞIM 19 SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTERİM DAHA ÖNCE BU İŞİ YAPMADIM AMA ÇOK MERAKIM VAR.0535 448 18 11 TELEFON NUMARAM İSTEDİGİNİZ ZAMAN ARAYABİLİRSİNİZ.

  99. ümit çiftçi dedi ki:

    iyi günler yaşım 19 muavin olmak istiyorum işe ihtiyacım var çerkzköy tekirdağda oturuyorum daha önce yapmadım ama yapabilirim uykusuzluk ve seyahatla hiç bir sıkntım yok telefon numaram 0542 622 81 56

  100. mücahit yorgun dedi ki:

    ıyı gunler 22 yasındayım okumuyorm orta okul mezunuyum askerlıqımıde bıtırmıs bulunmaktayım uyku enqelım yok seyahat enqelım yok muavın olarak sızınle calısmak ıstıyorum 0542 731 51 05

  101. Musayıp dedi ki:

    23 yasındayım ben bu ıs ıcın aradınız ozellıklere sahıbım 0531 337 55 79 lutfen arayın seyehat engelım yok

  102. yasin akca dedi ki:

    MERHABA 18 YASINDAYIM İSTANBUL’DA OTURUYORUM SİZLERLE CALISMAK İSTİYORUM HİÇ BİR DURUMDA ENGELIM YOKTUR ORTA OKUL MEVZUNUYUM BANA ULASMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM SAYGILAR….. 0538 819 87 34

  103. ahmet dedi ki:

    antalyadan ahmet muavin olmak istiyorum kısa bir dönem yapmıştım no. 05466461987

  104. ali dedi ki:

    ben konyadan ali muavin olmak istiyorum önceden 2 ay çalıştım 17 yaşındayım telefonum:05376845998

  105. yalçın dedi ki:

    mrb 27 yasındayım ankara ve antalyada ikamet etmekteyim.. daha önce esadas, dadaş, metro turizmde host ve muavin olarak çalıştım.. 05344365558 telf numaramdır.. iş aramaktayım tşkler..,

  106. servet balık dedi ki:

    ben ist da servet muavin ya da host olmak istiyorum yaşım 23 .. bu işe acil ihtiyacım var telefonum
    0543 406 21 90

  107. MUHAMMET dedi ki:

    benim adım MUHAMMET BURSADA OTURUYORUM DAHA ÖNCE IĞDIRLI TURİZMDE MUAVİNLİK YAPTIM YAŞIM 17 ARAMANIZI BEKLİYORUM 0538 797 39 71

  108. mahir dedi ki:

    slm ben mahir şanlıurfadan muavınlık yapmak istıyorum yas 20 uyku sorunum yok ararsanız sevinirim

  109. mahir dedi ki:

    slm ben mahir şanlıurfadan muavınlık yapmak istıyorum yas 20 uyku sorunum yok ararsanız sevinirımn tl 05426272085

  110. veysel dedi ki:

    hatay fırmalarında calısıorum 0534 920 58 07 0530 956 99 08

  111. slm ben abdullah daha once samsun izmır canakkale bursa ankaraya calıştım iş arayorum dedi ki:

    slm ben abdullah daha önce asbafra turuva mıs amasyadılek genc trızımde calıştım deneyımlıyım iş arıyorum 05437870258 05312494827

  112. Tarık dedi ki:

    Tecrübeli host ve muavinim İşe ihtiyacım var

    0507-571-65-29
    Tarık

  113. sertan çetin dedi ki:

    slm muavin olmak istiyorum yaşım 18 05343945411

  114. kadir sarduvan dedi ki:

    19 yaşındaym muavinim sakarya vib ve sakarya metroda çalıştım iş arıyorum 5399122992

  115. özhan dedi ki:

    host olmak istiyorum acil işe ihtiyacım var 24 yaşındayım numaram 05535320403

  116. Baris dedi ki:

    daha once yaptim metro cayiragasi best van ben turzim bunlarda calistim yine devam etmek istiyorum muavinlige

  117. serhat dedi ki:

    cook acil mavinlik işi arıyorum daha once yaptım uykuya dayanıklıyım sabırlıyım 05380493383

    1. kahraman dedi ki:

      23 yaşındayım aslen urfalıyım ama eskişehirde yaşıyorum şuanlık askerlik okul gibi sorunarım yok gece işinede alışkınım muavin olmak istiyoum sizde kabul ederseniz tabiki eger kabul ederseniz sevinirim 0530 119 72 52

    2. izmit seyahat dedi ki:

      slm 0533 207 39 60 görüşelim acil

  118. murat dedi ki:

    slm adım murat muavin olmak istiyorum 05354689523

  119. Sunap dedi ki:

    merhahaba sürekli calışa bilieceğim muavinlik işi arıyorum uzunyol tecrübem var uyku proplemim yok muavin arayanlara duyurulur tlf 05301587667

    1. izmit seyahat dedi ki:

      slm 0533 207 39 60 acil görüşelim

  120. semih dedi ki:

    Tekirdağ çorluda ikamet ediyorum 1988 doğumluyum uygun görürseniz muavin olarak çalışmak istiyorum iyi çalışmalar…

  121. semih dedi ki:

    Tekirdağ çorluda ikamet ediyorum 1988 doğumluyum uygun görürseniz muavin olarak çalışmak istiyorum iyi çalışmalar… cep (0541 889 46 09)

  122. Amed Çelik dedi ki:

    01,01,1993 doğumlu istanbl sultangazide oturmaktayım. host veya muavin olmak istiyorum. yardıcı olursanız sevinirim…
    ileişim : (0541)887 99 66

  123. mehmet eşmeli dedi ki:

    selam ben mehmet eşmeli kastanonu ineboluluyum istnbul sultan gazide oturuyorum acil işe ihtiyacımvar ararsanız sevinirim numaram 0534 325 94 64 saygılarımla

  124. hasan dedi ki:

    slm ben hasan konya otobüs şirketlerinden muavinlik için haber bekliyorum.0546 266 41 93

  125. apdullah dedi ki:

    17 yasındayım muvın olmak istiyorum hic bir engelim yok uyku sorunum yok numaram 05074761580

  126. çeti dedi ki:

    merhaba ben 1995 doğumluyum ben istanbulda ikamet ediyorum bu işi baya yaptım hangi firma olursa olsun sizi bekliyorum

  127. selçuk sezer dedi ki:

    ben selçuk sezer ordu ünyeliyim bu işi 13 yaşında amcamın otobüsünde başladım ve bu meslegime sonuna kadar devam edecegim şuan boştayım otobüsü sattık 17 yaşındayım iş arıyorum devamlı çalışabilecegim bir iş muavinlik yaparım 05312070088 telefon numaram

  128. tunahan dedi ki:

    32 yaşındayım e sınıfı eglıyetım src ve pıskoteknık belgelerım var bursada ıkamet edıyorum karadenız fırmalarında muavınlık yapabılırım uyku problemım yok bekekar ve seyhat engelım yok.0532 177 56 12

  129. tunahan dedi ki:

    32 yaşındayım bursada ıkamet etmekteyım e sınıfı eglıyetım ve src pıskoteknık belgelerım var uyku sorunum yok karadenız fırmalarında iş arıyorum 05321775612

  130. fatih dedi ki:

    muavin olmakistiyorum iş arıyorum balıkesir akcay da oturuyorum 1991 doğum lu yum 0538 5744940 ilginize teşekür ederim

  131. ahmet dedi ki:

    antalya merkezde ikamet ediyorum 1995 doğumluyum müavin veya host olarak çalışmak istiyorum uygun görürseniz eğer. iyi çalışmalar cep(05346319018)

  132. Mustafa dedi ki:

    Selam Ben Hataydan Mustafa 17 yaşındayım sakin ve uyku sıkıntısı olmayan sabırlı güler yüzlü ve bu işe uyacak kapasitem var cep 05353803512 yada 05357156130 Muavin olmak istiyorum çalışmak istiyorum otobüs ile seyehat eden yolcularımızı mutlu bir şekilde kazasız belasız gidecekleri yerlere götürmek isteriz Tabii yaş sıkıntı olurmu sizde Lütfen Ararmısınız ?

  133. vedat dedi ki:

    abi ben 15 yaşındayım eger beni bu yaşta alırsanız sizin firmada çalışabilirim uyku sorunum yok sabırlıyımdır beni vedat dogruoglu facebooktan bulabilirsiniz host veya muavin işi arıyorum iyi günler

  134. nurettin dedi ki:

    21 yaşındayım şanlıurfa siverek ilçesinde ikamet etmekteyim tel 0541 403 61 92

  135. ibrahim henki dedi ki:

    adım ibrahim bursada terminale yakınım ve otobüste muavinlik yapmayı severim ve hiç uyumadan durabilirim uyku problemim yok sizden acil cevap bekliyorum NUMARAM : 0538 709 0397

    1. izmit seyahat dedi ki:

      ibrahim bey 0533 209 3960 görüşelim açil

      1. izmit seyahat dedi ki:

        ibrahim bey tlf 0533 207 39 60

        1. Turgay dedi ki:

          5 yildir yapiyorum lazim olan varsa butun belgelerim var src piskoteknik takograf ehliyeti 0541 518 73 91 muavinlik soforluk fark etmez

  136. hamza dedi ki:

    ben mersinde yaşıyom muavinlik yapmak istiyom uyku sorunum yok her tarafa gidebilirim cevap verirseniz sevinirim 05354297879

  137. Yunus dedi ki:

    28 yaşindayım garsonluk yapıyorum 05070376757 van

  138. izmit seyahat dedi ki:

    slm arkadaşlar muavin arkadaşlara ihtiyacımız var acil 0533 207 39 60

    1. ali gün dedi ki:

      Slm mavin ariyosaniz hala is basi yapabilirim hemen deneyimliyim numaram ulasirsaniz sevinirim 0506 11 11 038

  139. bircan dedi ki:

    ben 26 yaşında bekar bi insanım seyahat yapıp çalışmayı seven bi insanım uyku proplemim hiç yok 1988 doğumluyum çalışmak kariyer sahibi olmak istiyorum full taym çalışmaya hazırım denizli mezkez numaram 05387979639

  140. ahmet dedi ki:

    Meraba ben mersinden yas 17 host olmak istiyorum iligli yetkililere 5425742112

  141. ferat kalaycıoğlu dedi ki:

    tanınmış bir otobüs firmasında uzun bi süre çalıştım deneyimim var sizin beraber çalışacak iş arkadaşları aradığınızı duydum efendim sizinşle çalışmak istiyorum. 05416259010…

  142. murat dedi ki:

    benim turkiyede toplam 1 yıl kalmışlıgım var daha önce kıbrısta otobus sirketinde 7 yıl muavindim şimdi turkiyeye geldim burda calişmak istiyorum hataylıyım acil işe ihtiyacım var

  143. murat dedi ki:

    pardon demin yorumda numaramı yazmayı unuttum ilgi,lenlerin adına tesekkur edrim 05396133747

  144. murat tek dedi ki:

    mrblar ben murat tek yasım 24 acil muavinlik işi arıyorum daha once 7 yıl kıbrısta yaptım 05396133747

  145. gökhan çalan dedi ki:

    adım gökhan daha önce bu işi yapmadım ama otobuste calışmak itiyoyorum cunku sevıyorum otobusu ararsanız sevinirim 05435204294

  146. Ayhan Çöpoğlu İstanbul dedi ki:

    Merhaba istanbul’da ikamet ediyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim yaşım 21.03.1997 üsküdar doğumlu diksiyonuma güveniyorum boy 1.74 zayıf güler yüzlü birisiyim. Muavin yada host olmak istiyorum stajyer olarak ilgilenen firmalar lütfen aramanızı bekliyorum
    0531 453 09 86 Ayhan Çöpoğlu

  147. Ayhan Çöpoğlu İstanbul dedi ki:

    Merhaba Adım Ayhan Çöpoğlu
    Aslen Orduluyum İstanbul’da oturuyorum
    Yaşım 17
    Host Veya Muavin Olmak İstiyorum
    Okul lise son sınıfım.
    Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım.
    Saygılı Dinamik Ve Güler Yüzlü Birisiyim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir.
    Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara Ulaştırmanızı Rica Ediyorum
    İletişim : 0531 453 09 86

  148. ahmet dedi ki:

    Mrh kayseride oturmaktayim hostluk kabiliyetim yuksek daha once gorev yapmistim.05435112528 sizinle calismaktan gurur duyarim simdiden tsk ederim

  149. Ali dedi ki:

    Merhaba ben 18 yaşındayım herhangi bir muavinlik deneyimim yok. Bu işte çalışmak istiyorum, kendime güveniyorum. Diksiyon dilime güveniyorum. Güler yüzlü insanım. İletişim: 0541 654 39 51

  150. ömer faruk dedi ki:

    selam ben muavin olarak çalışmak istiyorum boy 1.80 kilo75 uykusuzluga dayanırım telefonlarınızı beklemekteyim.numarm 05353930569

  151. Hamza dedi ki:

    merhaba ben Mersinde oturuyorum gerçekte 05.01.1995 doğumluyum fakat kükükken babamın kimliğimi biraz geç çıkarmasından dolayı kimlikteki doğum tarihim 05.08.1997’dir.muavin olmak istiyorum fakat muavinlik deneyimim yok yollara alışkınım uyku sorunum yok muavinliği zevk ile yapacağıma inanıyorum eminimki hiç bir sıkıntı olmaz yollara alışkınım öğrenim durumum lise 2.sınıf terk şehir dışına çıktığımdan dolayı devamsızlık sınırını aştım ama açık öğretimden devam ediyorum herhangi bir problem olacağına inanmıyorum tel:0537 406 9988 muavin ihtiyacıolanların araması rica olunur…

  152. YUNUS DÜRÜCÜ dedi ki:

    MERHABA ADIM YUNUS UYKU PROPLEMİM YOKTUR DAHA ÖNCEDE BİR KAÇ YERDE UZUN ZAMALI ÇALIŞTIM İHTİYACINIZ VARSA (0538 630 49 81) ARAMANIZ YETERLİDİR…

  153. omer yildiz dedi ki:

    Yas 16 muavinlige 13 yasimda basladim su anda is ariyorum turkiyenin her yerine gelebilirim calisacagim firma fark etmez ama arabamin travego olmasi sarttir 🙂 tel : 0542 366 18 96

  154. ahmet dedi ki:

    Selamun aleykum yaşım 18 muavın olmak ıstıyorum. seyahat etmeyı sevıyorum uzun kısa fark etmez. tekirdağ çorluda oturuyorum. telefon 0544 531 11 64

  155. ismail aktürk dedi ki:

    Bdnn ismail 19 yasindayim acik lisede okuyorm lise son siniftayim uyku problemim yok muavin yada host olmak istiyorum kayseride yasiyirm yetkililerden bilgi almak istiyorm sertifikam yok ama bu iste calsmayi cok istiyorm diksiyonm duzgundur sabirliyimdir

  156. ismail aktürk dedi ki:

    Bdnn ismail 19 yasindayim acik lisede okuyorm lise son siniftayim uyku problemim yok muavin yada host olmak istiyorum kayseride yasiyirm yetkililerden bilgi almak istiyorm sertifikam yok ama bu iste calsmayi cok istiyorm diksiyonm duzgundur sabirliyimdir 0554 645_23_24

  157. omer dedi ki:

    Meraba ben ömer 1988 doğumluyum fethiye’de oturuyorm araçlara ve seyahate büyük ilgim var herangi bir firmada. muavin olmak istiyorm uyku veya seyahat engelim yoktur çalışmaya ihtiyacım var ulaşırsaniz sevinirim… 5534357147

  158. ibrahim dedi ki:

    merhabalar.ben İbrahim.rize fındıklıdanım.çok efendi sıcak kanlı bir insanım.25 yaşındayım ve kendime görede yakışıklı sayılırım.bu işi yapmak istememin sebebi bir trafik kazası yaptım ve belli miktarda borcum var.kısacası benle çalışmaktan kim olursa olsun zevk alacanın gaantisini veriyorum.tel 0531 021 58 60.lütfen bekliyorum… 0531 021 58 60

  159. özgür nas dedi ki:

    mersinde yaşıyorum adana üzerindende çalışabilirim yediyıldır gece çalışıyorum numaram 05398106546

  160. Ceylan dedi ki:

    Merhaba ben istanbul beykoz da hikmet ediyorum 24 yaşındayım insanlarla ilişkilerim güzel Diksiyonum düzgün sizle hostes olarak çalışmak istiyorum cevabınızı bekliyorum 05456950249

  161. Sefa dedi ki:

    merhaba öncelikli 22yasınayım istanbulda ikamet ediyorum host yada muavim yapmaktan gurur duyarım bu işi cok sevdigim icin yapmak istiyorum aradıgınız fiziksel özelikleri taşıdıgımada inanıyorum daha öncede bu işi yaptıgım icin hic bir sıkıntı cekmiyecegimide inanıyorum görüşlerniz icin aramanızı bekliyorum 05314804774

  162. serkan dedi ki:

    merhaba bende egerki kadronuzda yer varsa sizlerden telefon bekliyorum 0534 570.58.06

  163. Ali Kaya dedi ki:

    Merhaba BEN ali 19 Yaşındayım hatay’da ikamet ediyorum hatay’dan nereye olursa Giderim sıkıntı olmaz Kendime güveniyorum bu İşi çok iyi yapacagıma Eminim ahlakım fizigim davranışım GÜLER YÜZLÜYÜMDE İŞE İHTİYACIM vAR ARAYIN LÜTFEN 05358886169

  164. Ersin dedi ki:

    Açık liseden okuyanlarda muavin işine girebiliyormuyuz.

  165. erhan yildiz dedi ki:

    Merhaba İzmir karsiyakada ikamet etmekteyim höst yada muavinlik yapmadim ama bu misi seviyorum cani gönülden yapmak isterim 05534372902

  166. cagri dedi ki:

    Lise 2 ye gidiyom gebzede ikamet ediyorum hafta ici okuyorum hafta sonu ccalismak istiyorum.
    0545 737 90 34

    1. kenan dedi ki:

      Gençler size birşey söyliyeyim bu işler burdan görüldügü gibi kolay degil benim yaşım 35 20 yaşında başladım bu işe lanet olsun nerden başladım Gençler aklınızı başınızı alın OKUYUN… ÇOK PİŞMANIM…

  167. Duran dedi ki:

    25 yasındayım muavin olarak calısmak istiyorum 05447462220

  168. Mikail dedi ki:

    Merhabalar öncelikle 20 yaşındayım antalyada ikamet ediyorum bu işi canı gönülden çok seviyorum lütfen arayınızz. 05394001015

  169. levent dedi ki:

    21 yasındayım daha önceden nilüfer turzimde calıştım 2 sene hostluk yapmaktan gururduyarım cok sevdigim bi iş
    fiziksel özellikler tasıdıgıma inanıyorum aramanızı bekliyorum 0531 576 34 91

  170. RAHMETTULLAH dedi ki:

    MERHABA ÖNCELİKLE 22 YAŞINDAYIM BOYUM 1.85 KİLO 65 GÜLER YÜZLÜ SEMPATİK BİR GENCİMM SEYAHATI SEWERİM UYKUSUZLUHA ÇOK DAYANIKLIYIM 24 SAAT ÇALIŞIRIM 0545 925 74 79 NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ İYİ GÜNLER DİLER SAYGILARIMI SUNARIM..

  171. abdurrahman dedi ki:

    araklı trabzonda varan turızde calıştım gebzede ikamet edıyom

  172. ali gün dedi ki:

    Slm arkadasla ben mavin ve host luk yapmak istiyorum deneyimliim daha once güneyakdenizde calistim 0506 11 11 038

  173. sefa dedi ki:

    ben sefa uyku problemim yok yıllarca babamın kamyonunda muavinlik yaptım şimdi kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum otobüs firmalarında host ve muavinlik olsun istiyorum 05316235778 05072970205 numaram pişman olmazsınız

  174. mehmet akkuş dedi ki:

    merhaba öncelikli 20yasınayım antalyada ikamet ediyorum host yada muavim yapmaktan gurur duyarım bu işi cok sevdigim icin yapmak istiyorum aradıgınız fiziksel özelikleri taşıdıgımada inanıyorum daha öncede bu işi yaptıgım icin hic bir sıkıntı cekmiyecegimide inanıyorum görüşlerniz icin aramanızı bekliyorum mehmet akkuş 05535560728

  175. Muhammet Aydın dedi ki:

    Selma Aleyküm Ben Mavin Olmak İsdiyorum 18 Yaşımdayım İzmir De Oturuyorum Orta Okulu Bitirmişim Bana Telefon Numaram 0534 053 48 72 Bana Ulaşa Bilirsiniz Çok Sevinirim

  176. Deniz dedi ki:

    Öncelikle Merhaba 23 Yaşındayım Orta Ögretim Mezunuyum Şarlar Geregi Okuyamadım Askerlıgımı Yaptım Hıc Bır Sorun Veya Hastalıgım Bulunmamaktadır Bursa Da Oturuyorum Türkiyenin Her Yerİnde Çalısabilirim

    0537 866 60 56

  177. EMRE dedi ki:

    merhaba 22 yaşındayım 2017 e kadar askerliğimi ertelettim daha önce deneyimim vardır balıkesirde ikamet ediyorum kabin memurluğu(host) işi arıyorum 05412983110

  178. murat dedi ki:

    çalışmak istıyorum seyahatı çok severım aynı zamanda şanlıurfa da oturuyorum tel 05466420170

  179. Salih dedi ki:

    Merhaba – Ben Salih Yaşım 17 10 sene oldu Kendi iş yerimizi alalı. Belki duymuşsunuzdur HERKES ESNAF OLAMAZ diye bir tabir vardır dedelerimizden kalma… Müşterilerimizle nasıl konuşulacağını onların huzurunda ne yapmamız gerektiğini az çok öğrendik (BABAMIZ SAYESİNDE) ondan Allah razı olsun.. Neyse ben fazla uzatmayayım lafı diyeceğim şudur ki Bu iş hakkında tecrübe kazanmak istiyorum… Eğer sizin Firmanızda 1 kişilik yer varsa Lütfen benimle irtibata geçiniz … 507 765 50 91 KOLAY GELSİN…

  180. bahattin polat dedi ki:

    merhaba ismim bahattin 29 yaşındayım istanbulda oturuyorum 10 yıl özel sektörde çalıştım insanlarla iletişimim çok iyidir firmanızda host veya muavin görevlisi olarak çalışmak istiyorum telefon numaram 05426624787

  181. Baki Canli dedi ki:

    Merhaba salih bey yasım 95 dogumluyum daha once bu ısı yapmadım ama sızınle calısmak ısterım tarsus ta yasıyorum 538 641 29 03

  182. Ugur topdag dedi ki:

    Selam ben istanbul GÜNGÖREN hikamet ediyorum 25 yasindayim mavinlik ve bagaj işleriyle ilginebilirim sürekli devam etmek sartiyla iş ariyorum gece uyku problemim olgundan yatamiyorum yani uyku sorun olmaz ama daha önce hiç calişmadim ögretilmek sartiyle devamli calişmak üzere iş ariyorum ilgilenen firmalar varsa bana ulaşirsa sevinirim calişmam lazim acil evi gecindiren tek kişi benim ilgilenen firmalar varsa beklerim 0535 302 42 05

  183. Ugur dedi ki:

    Selam ben istanbul esenler otogara yakin GÜNGÖREN Otrym 25 yasinda uyku problemi olmayan seyahat etmeyi seven bekarim muavinlik ve host olmak istiyorum ilgilenen firmalari bekliyorum acil calişmaya ihtyacim var ilgilenen firmalari beklyrm 0535 302 42 05

  184. muhammed dedi ki:

    selamun aleyküm ben ankaradan muhammed yaş 23 muavinlik için iş arıyorum muavin arıyorsanız bana ulaşın 05532654269

  185. turan talayman dedi ki:

    b sınıfı ehlıyetım src belgem mevcut otobuslerde servıs soforlugu yapabılırımmuavınlıkte yapabılırım ulsoyda muavınlık yapmıstım samsunluyum yas 1966 dogumluyum tlfn 0543 967 09 87

  186. mehmetberk dedi ki:

    merhaba ben mehmet berk 27 yaş istanbulda yaşıyorum tırabzon istanbul seferlerinizde çalısmak istiyorum rizede olur 05394461761

  187. yusuf dedi ki:

    mrb yasım 24 uyku proplemim yokk daha önce uzun süre bir işyerinde çaliştımm nezaman dır iş arıyorumm hostes yada mavin olmak istiyorumm sizinde ihtiyacınız varsa aramanız yeterli 0537 435 69 16 askerlini yapmış bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirimm…

    Read more: https://www.sanalotobus.com/pamukkale-is-basvuru-formu.html#ixzz3Nh5OldKh

  188. cuneyt kocabiyik dedi ki:

    Mrb ben muavin olmak istiyorum ama daha once bu isi yapmadim 23yasinda 1.70boyunda 54 kiloyum uygunsa yardimci olun ayrica ortaokul mezunuyum numaram0531 618 68 57

    1. soner kibar dedi ki:

      merhaba saygı değer abilerim ben manisada oturuyorum muavin veya host olarak sizinle çalışmak çoook istiyorum daha öncede yaptım büyük zevkle halen yapmak istiyorum yaş 24 boy 160 kilo 54 saygılarla 05456021421 ararsanız memnun kalırım allaha emanet olun

  189. feti eresil dedi ki:

    Antalya da ikamet etmekteyim herhangi bir seyahat engelim bulunmuyor ivedi olarak is ariyorum (host ) olabilirim 05436997355

  190. feti eresil dedi ki:

    Antalya da ikamet etmekteyim herhangi bir seyahat engelim bulunmuyor ivedi olarak is ariyorum (host ) olabilirim 05436997355 yaş 22 ASKERLİĞİMİ yaptim insanlarla diyalogum gayet düzgündür

  191. bayram dedi ki:

    iş arıyorumm 30 yaşında seyahat engeli olmayan biriyım cep numaram 053261833

  192. salih tüzün dedi ki:

    ben ankara yasıyorum sımdı bostayım ıs arıyorum bundan 2 sene once metro turızımde hostluk yaptım eger hostta ıhtıyacınız varsa 0534 043 62 17

  193. onur ülkü dedi ki:

    slm 1997 doğumluyum okula gitmiyorum ne olursa olsun muavin herzaman yapmak istediğim iş canımdan fazla seviyorum bu işe cok ihtiyacım var yardım cı olun 0542 379 6886

  194. sabri beyhan dedi ki:

    daha once beydagı fırmasın da muavinlik yapıyordum . 2 sene calıstım yasım 22 noyum kilom uygun oldugunu dusunuyorym calısabilrim eger işe almak ıstıyen firmalar 0535 593 23 49 bu numaramdan ulasabilirsiniz ..

  195. Muhammed Öztürk dedi ki:

    Merhaba daha önce bu işi takip ettım sevıyorum bu işi 18 yasındayım eğer idael görüyorsanız 0532 060 02 94 numaramdan bana ulasabilirsiniz .

  196. murat emekli dedi ki:

    Merhaba ben muavin olmak istiyorum eger uygun gorurseniz calismak istiyorum 05318164739

  197. ozan dedi ki:

    merhaba ben 22 yasında askerliğimi yapmış ist avrupada yaşıyorum sizinle host olarak çalışmak isterim 0535 380 95 08

  198. yılmaz kınay dedi ki:

    merhaba 19 yaşındayım 176 boy fiziğim gayet düzgün bandırmada ikamet ediyorum muavin veya host olarak çalışmak istiyorum uyku problemim yok lise mezunuyum aramanızı bekliyorum 0553 323 29 77

  199. Tunç dedi ki:

    merhaba iyi çlışmalar. Ben muavinlik için bir kaç arştırma yaptım lise mezunu artı kurs gibisine şeylerden bahsedildi. Eğer lise mezunu gerekliliği yok ise muavinlik yapmak sizinle görüşmek isterim. ANTALYA/MANAVGAT ikamet ediyorum yaşım 22 .
    Teşekkürler.

  200. selcuk dedi ki:

    Merhaba ben ankarada oturuyorum antalyadada evimiz var daha önce metroda calistim lider truzm de calistim muavinlik deneyimim var yol sıkıntım yoktur uygun görürseniz 05351030994

  201. BARIŞ GÜZEL dedi ki:

    MRB BENMUAVİN OLMAK İSTYORUM BİR DEFA YAPTIM 27YAŞDAYİM1.80BUYDAYIM 75KİLOYUM UYGUNSA YARDİMCİ OLURUM 05376089230

  202. dogan ertaş dedi ki:

    slm ben muavin olmak istiyorum 19 yaşındayım 65 kiloyum mersinde oturuyom tel 05414201620

  203. isa dedi ki:

    Adim isa tarsus da oturuyorum adana veya Mersin firmalarinda iş ariyorum 05379284738

  204. Sercan Ceyhan dedi ki:

    Merhaba ben sercan daha önce Görele Seyahat’de 5ay kadar çalıştım tecrübem var elbette esnek çalışma saatlerine ayak uydurabiliyorum özellikle benim için uykusuzluk sorun olmuyor askerliğimi yaptım 21yaşındayım aradığınız tüm şartlar bende mevcuttur geri dönerseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar…

  205. Sercan Ceyhan dedi ki:

    Merhaba ben sercan daha önce Görele Seyahat’de 5ay kadar çalıştım tecrübem var elbette esnek çalışma saatlerine ayak uydurabiliyorum özellikle benim için uykusuzluk sorun olmuyor askerliğimi yaptım 21yaşındayım aradığınız tüm şartlar bende mevcuttur geri dönerseniz çok sevinirim telefon numaram 0534 226 51 83 iyi çalışmalar…

  206. M.Şerif GÜNEŞ dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet ş.urfalıyım teçrübem vardır hertürlü işi becerebilirim kısa sürede sıcak kanlıyım müşteriler insanlar benden kesinlikle rahatsızlık duymuyor. Çünkü çalışmış oldugum iş yerlerden bir sorun olmadıgını ifade edebilirim. Muavin olmak istiyorum ararsanız memnun kalırım… 0541 727 64 71

  207. Ali dedi ki:

    S.a daha önce çalışma Gibi bir deneyimim olmadı ama her hangi bir firma ile çalışmayı isterim orta okul mezunuyum boy 1.79 yaş 20 askerlik muaf tel 05316234875
    Diyatbakir/Ergani.

  208. Mübin dedi ki:

    20 yasındayım. lise muzenuyum. hostesliğe olan ilgim cok büyük. bu yüzden bir firmada hostes olarak calısmak istiyorum. daha önce bu işi yapmadım. düzce merkezde ikamet edıyorum . daha önce 1.5 sene vardıyelı olarak bır ıs yerınde calıstım bu yüzden uyku problemım bulunmamaktır.

    0536 852 8075

  209. lokman kaya dedi ki:

    erzurumda oturuyom muavin olmak istiyorum ama daha önçe bu işi hiç yapmadım 21 yaşındayım 1.75 boyundayım 75 kiloyum uykunsa çalışmak istiyorum ayrıça orta okul mezunuyum 0531 815 8696

  210. dedi ki:

    slm ben adana da oturyorum işl istiyorum

  211. semih dedi ki:

    ben host olmak istiyorum yaşım 16 boyum 1.80 tel 4317708

  212. adem evliyaoğlu dedi ki:

    ben 4.sene muavinlik yaptım ağrı dan her yere muavinlik lazımsa arayın 05439409352

  213. adem evliyaoğlu dedi ki:

    ağrı fırması van firması erçiş firması patnos firması bu firmalar arasın zadece 05439409352

  214. ŞÜKRÜ dedi ki:

    SELAM BEN ADANADAN ŞÜKRÜ MAVİNLİK ARIYORUM SAYGILARIMI SONARIM 0534 055 20 50 TEL BU BENİM TELİM

  215. adem munyas dedi ki:

    4.sene muavinlik yaptım muavinlk lazım sa aramanız yeterli 05439409352

  216. Host Bey dedi ki:

    Hayırlı günler, 19 yaşındayım Lise mezunuyum Mersinde oturuyorum otogara yakınım. Deneyimim var.Uykusuzluğa çok dayanıklıyım, Örnk:(ankara git gel seferi boyunca hiç uyumuşluğum yoktur.) İşimi titizlikle yaparım güler yüzlüyüm.. İletişim No : 0(553) 277 80 06 [Teşekkürler…] 🙂 🙂 🙂 🙂

  217. adem munyas dedi ki:

    ben hamur ağrı da oturuyorum hostes lik yaptıgım var eğer hostes falan lazım saa aramanız yeterlidir.uykuya dağınaklıyım yaş 19 ağrı van erçiş patnos firmaları aramalarına istiyorum 05439409352

  218. Ali Kaya dedi ki:

    MerHaßa Muavin Olmak İstiyorum Daha Önce Hiç YapmaDım 1.80 ßoyundayım ßu İşi yapaßiLeceğime inanıyorum Yaşım 20 Numarah her zaman açık 05442314342

  219. RECEP ÖZDEMİR dedi ki:

    28 yasındayım samsun da oturuyorum E sınifi ehliyetim src2 var muavin likden baslayip şöför olmak istiyorum yarıyardımcı olabilecek büyüklerimin aramasinı bekliyorum şimdiden teşekkürler 544 270 22 39

  220. ismet hasdemir dedi ki:

    ankarada ikamet ediyorum 17 yasındayım otobüs de gece gündüz calışmaya hazırım muavin olarak yardımcı olursanız cok sevinirim saygılarımla ismet 05433056700

  221. sezer demirtaş dedi ki:

    Ben sezer bu hostluk işini 11 yıl önce yaptım şuan yaşım uygun olmaya bilir belki ama tekrar bu işi yapmak isterim zonguldak ereğliliyim şuan işsizim

  222. ömer dedi ki:

    kamil koç ta 6 ay çalıştım tecrübeliyim uyku sorunum yok sizinle çalışmak isterim 05457474534

  223. SALİH ÇELİK dedi ki:

    18 yaşındayım istanbul maltepede oturuyorum 1.78 boy 65 kilo numaram 541 399 2623 uygun görür seniz çalışmak isterim

  224. Tayfun TİRYAKİ dedi ki:

    Merhaba is ariyorum otobusle seyahat etmeyi seviyorum 26 yasindayim 5 sene kadar gayrimenkul danismanligi yaptim diksiyonum duzgun bursada ikamet ediyorum seyahat engelim yok insanlarla iletisimim iyidir

    0553 108 74 45

  225. Turan Güngör dedi ki:

    Merhaba ben Turan Güngör aydin da oturuyorum 28 yaşındayımPsikoteknik b ve e ehliyetimvar src 2 ve Src 4 belgelerim var seyahat engeli yok numaram 535 727 2004 sizinle calismak isterim

  226. Muhammed Kaman dedi ki:

    Istanbul giresun arasi muavinlik yapmak istiyorum yasim 23 askerligimi yaptim 4 senedir ehliyetim var ve professional arac kullanirim seyahat ve saat sinirim yok ilgilenen var ise 0534 274 99 38

  227. hakan dedi ki:

    merhaba ben hakan muavin olmak istiyorm 19 yaşındayım boy 1.85 65 kiloyum yardımcı olursanız sevinirim irtibat… 539 463 38 64 teşekkürler….

  228. CaN dedi ki:

    Selamın aleykum oncelıklen slm ben can utku muavın olmak istıyorum yasım 16 ama boyum 1.65 uykuya dayanıklıyım dıksıyonum duzgun okulu 8 i bitirdım liseye gitmedım mersinde ikamet ediyorum beni oneırsenız sevinirim tlf numaram 05387906311 ama hatımı çıkarmsım haberınız olsun iyi gunler.. D:

  229. hakan dedi ki:

    dogu firmalari istıyom yas17,50

  230. gözde dedi ki:

    Mavin olmak istiyorum benim hayalim telefonunuzu bekliyorum05356960976

  231. fehmi çiçek dedi ki:

    meraba ben fehmi bursa yenişehirde oturmaktayım tecrübeli muavinim src 1 2 3 4 ve piskoteknik belgelerim var çalıştıgım firmalar. metro seyahat. özdiyarbakırda. özlemdiyarbakırda. stardiyarbakır seyahat.güzelizmir seyahattta. çalıştım ceb 0545 423 2721 saygılarımla

  232. ŞÜKRÜ dedi ki:

    berhaba ben özlem diyar bakır turuzim firmasında calıştım ama şimti boşdayım iş arıyorum evet derseniz benim msn adiresim bu bana msn den haber verin saygılarımla

  233. adnan dedi ki:

    3 yildir muavinlik yapiyorum isi bıraktım is arıyorum 05061035084

  234. erdal daş dedi ki:

    muavin ihtiyacınız varsa çalışırım esenlerde oturuyorum karadeniz yolunda tecrübeliyim samsundada evim var sıkıntı yok uyku sorunum yok yol sorunum yok herhangi bir engelim vs yok seriyim hareketliyim pratiğim kendime güvenim tam ilgilenirseniz 05413135308……..02126290424….heran yola gidebilirim……

  235. erdal daş dedi ki:

    muavinlik yaparım karadeniz yolunda tecrübeliyim çok dinamik ve seriyim hemen yola giderim esenlerde oturuyorum bilginize…..05413135308………………

  236. emre dedi ki:

    Mrb ben muavin olmak istiyorum ama daha once bu isi yapmadim 20 yasinda 1.82 boyunda 62 kiloyum uygunsa yardimci olun ayrica açıktan lise okuyorum numaram 535-748-84-14

  237. emrecan ordu dedi ki:

    merhaba askerligimi bitirmek üzereyim şuan 21 yaşındayım otobüs firmasında çalışmak isitoyrum mugla milasta oturuyorum son 13 günüm var eger muavin ihtiyacı gerek varsa ben gelirim tel numaram 0543 298 59 35 teşşekkür ederim

  238. A.Latif ARPA dedi ki:

    İş arıyorum lise mezunu üniversite 2.sınıfı dondurdum maddiyattan dolayı iş talep ediyorum muavin olarak 05312734136

  239. emre yalcın dedi ki:

    merhaba ben emre yalcın 1997 dogumluyum uykusuz problemim yoktur güler şefkat yüzlü güzel huylu uslu biriyimdir izninizle firmanizda mavin olmak istiyorum.memleketim zonguldak nmram 05373772025

  240. ŞAFAK KUTLU dedi ki:

    Meraba arkadaşlar ben ŞAFAK KUTLU 17 Yaşındayım Ben Muvain Olmak istiyorum DirekHost Veya Muavin Olmak İstiyorum
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım ve Otogara Yakın Yerde İkamet Ediyorum
    Eli Ayağı Düzgün Birisiyim Kişisel Bakımıma Önem Veririm
    Saygılı Dinamik Ve Güler Yüzlü Birisiyim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir
    Eğer Elemana Ve Uzun Vadeli Çalışacak Birisine İhtiyacınız Varsa Lütfen Arayın
    Çalışmak Icın Aile İzin Belgesi Gerekirse İzin Belgesini Çıkartabilirim
    Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara Ulaştırmanızı Rica Ediyorum
    İletişim :0531 914 5005

  241. Bahadır karataş dedi ki:

    Üniversite 1 sınıf iş sağlığı ve güvenliği uzmanlıgı bölümü öğrencisiyim istanbulda ikamet etmekdeyim .6 yıldır özel sektörde faal olarak çalısmakdayım ancak farklı meslekler adına tecrübe edinmek amacıyla hostluk ve muavinlik görevlerindede çalışmak istiyorum. Ancak bu sektör adına yapılan iş ile ilgili bir bilgi sahibi değilim. Bunlar dikkate alınması dileğiyle kolay gelsin .

  242. salih kaplan dedi ki:

    slm ben salih yasım 19 boy 1.70 muavin olmak istiorum uyku problemi yok sabırlıyım 05379716131

  243. necati dedi ki:

    mrb hayırlı günler adım necati 8 yıl muavinlik yaptım şuanda boştayım best van tur,da yaptı 0534 988 6728

  244. keren dedi ki:

    adım kerem diyarabırda oturuyorum muavin olma isityorum 0507 048 29 72

  245. ÖMER ARTUNÇ dedi ki:

    merhaba adım ÖMER 26 yaşındayım 1989 doğumluyum bekarim askerliten muafım .Bingöllüyüm Ankara Etiesgut a ikamet ediyorum. Host Veya Muavin Olmak İstiyorum Diksiyonum Düzgün Uyku
    Problemim Yok Dayanıklıyım Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlarım
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim Sabırlıyım güler yuzluyum kendime güveniyorum bana verilen görevi eksiksiz birşekilde en temiz bir şekilde yaparim Elim Ayağım Düzgün Birisiyim Kişisel Bakımıma Önem Veriyorum Saygılı Dinamik kisilige sahibim İnsanlarla İlişkim Kuvvetlidir Lütfen Yazımı Gerekli Makamlara
    Ulaştırmanızı Rica Ediyorum saygılarımla ( tel numaram 05308910364

  246. oğuzhan tayman dedi ki:

    merhaba ben oğuzhan tayman 18 yaşındayım lise menzunuyum 25.03.1997 doğumluyum hostluk yapmak istiyorum diksiyonum düzgün uyku problemim asla yok sabırlıyım dayanıklıyım tecrübeliyim güleryüzlüyüm asla ama asla kolay kolay yorulmam yani mesela bana 20 saatlik yol verseniz üstüne üstüne 2 sefer daha yapabilirim beni işe alırsanız çok sevinirim bana 0537 423 52 74 bu numaradan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

  247. medeni öztürk dedi ki:

    muavin olmak istiyorum yaş 17 tecrübesizim ama çok hevesliyim best van tur yada vangölü firmasında işi öğrenim yapmak istiyorum. 0545 522 7611 bu benim numaram haberinizi bekliyorum

  248. Durdu dedi ki:

    Yaş 15 boy 1.72 Diksiyonum Düzgün Uyku Problemim Yok Dayanıklıyım
    Yoğun Çalışma Saatlerine Uyum Sağlayabilirim
    Sorumluluk Sahibiyim Dikkatli Ve Disiplinliyim
    Sabırlıyım ve Otogara Yakın Yerde İkamet Ediyorum
    Eli Ayağı Düzgün Birisiyim Kişisel Bakımıma Önem Veririm 05383897828

  249. fatih dedi ki:

    Selam ben fatih yaşım 17 ben adana özel halk otobüslerinde muavindim ben siz uygun görürseniz sizin metro otobüslerinizde muavinlik yapmak istiyordumda oda siz uyun görürseniz egerki tlfn numaram 05398868211

  250. Fatih duygucu dedi ki:

    Mrb benim adım fatih yaşım 17 adanada yaşıyorum ben metro yada betsvanda muavinlik yapmak istiyorum egerki sizde uygun görürseniz telefon numaram 05398868211 saygılarımla sevgilerimle teşekür ediyorum… İYİ GÜNLER DİLİYORUM

  251. Ugur topdag dedi ki:

    Selam istanbul esenler otogara yakinim muavinlik yapmak istiyorum cok acil calişmaya ihtiyacim var daha önce hc yapmadim ama yalan konuşmaya gerek yok ama uyku sorunum yok uzun yolculugu seviyorum ilgilenen firmalari beklrm cok acil calsmaya ihtycm var askerlik yaptim 0535. 302. 42. 05

  252. Hasan dedi ki:

    Yaşım 17 Bu işi daha önceden firmada yapmadım ama şehiriçi minibüslerde çalışmışlığım var. İlgilenen Firmalardan Cevap Bekliyorum. Uyku Problemim Yok İnsanlarla iletişimim iyi evim otogara yakın

  253. Hasan dedi ki:

    Yaşım 17 Bu işi daha önceden firmada yapmadım ama şehiriçi minibüslerde çalışmışlığım var. İlgilenen Firmalardan Cevap Bekliyorum. Uyku Problemim Yok İnsanlarla iletişimim iyi evim otogara yakın 5076250823

  254. ara dedi ki:

    mavin zaten iş varsa gelirim düzargay ödemli deil 20 20 güde ev giderim fark etmez zate ar konüşlım nmarm 05533062427

  255. şahin dedi ki:

    Yaşım 20 Bu işi daha önceden firmada yapmadım ama şehiriçi minibüslerde çalışmışlığım var. İlgilenen Firmalardan Cevap Bekliyorum. Uyku Problemim Yok İnsanlarla iletişimim iyi

  256. şahin dedi ki:

    Yaşım 20 Bu işi daha önceden firmada yapmadım ama şehiriçi minibüslerde çalışmışlığım var. İlgilenen Firmalardan Cevap Bekliyorum. Uyku Problemim Yok İnsanlarla iletişimim iyi 0537 841 24 77

  257. mehmet kara dedi ki:

    Istanbul.izmir arasi showtime turizme hostes aranmaktadir 20-28yaa arasi fizigi diksiyoni duzgun seyehat engeli bulunmayanlar tercihtir 0545 942 59 81

  258. mem dedi ki:

    iyi gunler muavin olmak istiyorum yaşım 16 her turlu uyku problrmim yok nerden nerey fark etmez tel05412571447 sizden haber bekliyorum lütfen iyi haberlerle gelin tesekurler

  259. Hüseyin ak dedi ki:

    12yildir muavinlik yapıyorum şuan bosda yım iş arıyorum 05051555944

  260. MEsut çiçek dedi ki:

    merhabalar ben mesut 17 yaşındayım tecrübeliyim istanbul kagıthane de ikamet ediyorum . genellikle istanbul sivas seferleri kabulüm dür .. tel. 0541 605 77 35

  261. ismail dedi ki:

    niğdeden muavin ihtiyacı olan tel 0541 884 51 15

  262. sefa dedi ki:

    merhaba ben sefa muavın olmak ıstıyorum muavınlıgı sevıyorum ıs arıyorum tel:05360548838

  263. şahin kayalık dedi ki:

    ihtiyacım var yapa bileceğime inanaıyorum 05459101541

  264. resul aydın dedi ki:

    otobüste çalışmak istiyorum acil işe ihtiyacım var 5437972920

  265. harun dedi ki:

    ben harun van da oturuyorum 18yaşındayım uyku problemim yok şartlar bana göre daha önce muavinlik benzer şeyler yapmışım ararsanız sevinirim 05423131575

  266. ömer demir dedi ki:

    ben ömer vanda otoruyorum 18 yaşındaym daha önce muavinlik deneyimim war uyku problemim yok acil işe ihtiyacım var

  267. ahmet uçak dedi ki:

    Slm bn izmir gūrçeşmede oturuyorum 33 yasndayim hostluk bir yil yaptim suan bosum hangi otobūs olursa olsun farketmez.ben evliyim iki cocugum var acil ise ihtiyacim var.0507 917 25 55.adim soyadim ahmet uçak

  268. muhammet dedi ki:

    merhaba ben muhammet 8 senedır muavınlık ve host luk yapıyorum sızler le de calısmak ıstıyorum tesekkurler 05398306418

    1. ilkay dedi ki:

      merhaba ben ilkay mengenlıyım muavın olmak ıstıyorum ama gereken sartları sızınle telefonda sızınle gorusmek ısterım en kısa zamanda 05399735459 numaralı telden ararsanız bana ulasabılırsınız

  269. izzet atıcı dedi ki:

    merhaba ben izzet atıcı sizinleçalışmakistiyorum yaşım 30 daha önce 8 ay metro turizimde hostluk yatım tel0531 351 04 04.

  270. Ugur dedi ki:

    Selamin aleyküm istanbul GÜNGÖREN Otrym Nilüfer turizmde calstm brz ara verdim iş aryrm suan sürekli calsblrm uyku sorunum yok host arayan firmalarin tel beklyrm 05395613186

  271. Deniz dedi ki:

    Ben mavinlik yapmak istiyorum yaşım16 okulum açıkdan okuyorum. Telefonum 05394680076

  272. CaN Utku dedi ki:

    muavınım işi bılıyorum yas 18

  273. sefa yasin dedi ki:

    16yasndayim ogrnciyim. İse ihtiyacim var acil. Muavinlik yapabilecegim bir sahis arabasi ariyorum. Tel:;0536 051 8528 ankara

  274. furkan dedi ki:

    mrb ben otobüs muavini olmak istiyorum.yaşım 18 samsunda oturuyorum lise 1 de okulumu bıraktım şuanda açık öğretimden devam ediyorum.bu işi yapaçağımdan eminim…yardımcı olursanız sevinirim

  275. ramazan kırmızıtepe dedi ki:

    slm ben ramazan askerden yeni geldim ve iş arıyoru 05321745754

  276. mehmet dedi ki:

    Yaş 16 muğavin olmak istiyorum uykusuzluğa dayanıklıyımddir tatlı dilliyimdir kendime önem veren biriyimdir temiz ve bakımlı yım adanada yaşıyorum 05301416378

  277. batuhan dedi ki:

    slm ben batuhan 16 yaşındayım iş arıyorum numaram 05513882239 ararsanız sevinirim

  278. kemal dedi ki:

    adım-kemal
    soyadım-kaykusuz
    2bucuk senedir bu işi yapıyorum amcamın kendi otobüsünde kapanma amacı yüzüyle cıkmak zorunda kaldım acil iş arıyorum uykuda porblemim yoktur temizlikde porblmemim yoktur güleryüzlüyümdür müşteriye karşı
    telim 05389735483
    not – e posta adresim calışmıyor tel acıkk

  279. Mehmet akif cosar dedi ki:

    16 yasindayim muavinlige ilgim var
    Bana ulaşırsaniz sevinirim
    0543 710 9061

  280. Süleyman Çetin 05349154726 dedi ki:

    Bu işe girmeyi çok istiyorum uykuya karşı çok dayanıklıyım en kısa sürede sizden haber bekliyorum ..yaş 19

  281. Mırze dedi ki:

    Slm Adim Mırze soyadım huseyınlı 1 senedir Azerbaycanda bu i ş yaptım guleryuzlu dıksıyonu duzgun uyku problemım yok artı yurt dişi pasportum var numaram 05531514194

  282. OSMAN BOZKURT dedi ki:

    MAVİN LİK YAPMAK İSTİYORUM. DAHA ÖNCE 4 SENE VLŞTIM

  283. OSMAN BOZKURT dedi ki:

    MUAVİN OLMAK İSTİYORUM. DAHA ÖNCE. CALIŞTIM. YER ADIYMAN. TRL.. 0537 993 0201

  284. Resul dedi ki:

    Slm Adım Resul 18 yaşındayım Lise mezunuyum Muavin olmak istiyorum Ankara Oranda oturuyorum Telefon numaram 05448679452…

  285. Adem sarıgül dedi ki:

    Neden ki olmaz böyle

  286. salih dedi ki:

    adım salih acarel yaş 21 bu işte daha önce çalıştım 05531213264

  287. ahmet dedi ki:

    ben 18 yaşındayım lıse mezunuyum 3 ay elazığ murat turizmde muvinlik yaptım kamil koça gitsem kursa gitmeden beni alırlarmı

  288. serhat dedi ki:

    Yillardir istedigim bi isti muavinlik yapmak 24 yasindayim diksiyonum super uyku problemim yok olumlu yada olumsuz cvp bekliyorum sizlerden 0555 882 24 23 serhat

  289. Ugur topdag dedi ki:

    Hayirli günler istanbul GÜNGÖREN de Otrym otogara yakinim daha önce caliştim host olarak Nilüfer turizim ve Ulusoy turizim de calştm acil olarak işe ihtycm var eger host ihtyci olan arasin acil calsmam lazm beklyrm 05395568176

  290. sezgin dedi ki:

    slm ben sezgin is ariyari uykusorunum yok otelde calişiyordum cık dim simdi isariyorum

  291. sezgin dedi ki:

    0537204658*0539620755*0545934533*05375002543sezgin is ariyorum

  292. Mehmet Ali dedi ki:

    Slm ben sizin le çalışmak isterim tabi sizde ister seniz adana da oturuyorum yaşım 21 bana geri dönüş yapar saniz sevinirim şimdilik ten Teşekkürler 05459337511

  293. murat dedi ki:

    Adım Murat 19 yaşındayım �stanbul’da yaşıyorum diye diye olursa giderim Sizinle çalışmak istiyorum numaram 539 698 16 15

  294. Ahmet efe dedi ki:

    Merhabalar ismim ahmet yaş 17 muavinlik işi arıyorum acil işe ihtiyacım var tlf (05419368109)

  295. Ugur akbaba dedi ki:

    Çarşamba’da oturuyorum carsamba otagarında host olarak tan çalışa bilirim 19yas Calısabılirım

    1. İmdat dedi ki:

      Ben muavinlik yapmak istiyom daha önce. Yaptım yaş 19 numaram 0544 493 76 18

  296. Burhan dedi ki:

    Merhaba adim burhan 89 dogumluyum bu isi seviyorm bi akrabamin otobusunde calistim bi kac sefer yaptim ihtiyac olursa lutfen arayin no:05078230422

  297. Barış dedi ki:

    Merhabalar istanbul esenlerde yaşıyorum.uyku sorunum yoktur. yaşım 23 askerligmi yapmış bulunmaktayım muavinlik işi arıyorum tel 05348403469

  298. imdat dedi ki:

    19 yaşındaym muavinlik olmak istiom daha önce muavinlik yapmışım 0544 493 76 18

  299. İmdat dedi ki:

    Slm muavin olmak isityom daha önce yaptım numaram 0544 493 76 18

  300. imdat dedi ki:

    slm ben muavin yapmak istiom daha önce yaptım yaş 19 numaram 0544 493 76 188

  301. mehmet dedi ki:

    Mrb ben mehmet yas 18 van dan yaziyorum.
    Evim otogara yakin uyku problemi vb yok host veya muavin farketmez sizinle calismak istiyorum …numaram >>05435838264

  302. Ahmet aygün dedi ki:

    Slm iş arıyorum sizinle çalışmak istiyorum numaram 5340543472

  303. Resul aydın dedi ki:

    Mrb öncelikle ismim Resul 01/03/1992seyhan doğumluyum Nilüfer turizminde tam 3yıldır hosluk görevi yapıyordum fakat parasal yönden firmada sıkıntı olduğun dan dolayı ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi boştayım gerçekten sıkıntılarım var işe ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla arz ederim. Resul aydın Adana seyhan 05452424701

  304. tunahan dedi ki:

    bu sene mezun olucam inşallah yaş 19 sayılır Kocaelide yaşıyorum çok kez memleketim Karabük e gidiyorum arayan varsa çok iyi olur 534 518 93 38

  305. Atakan dedi ki:

    S.a ben Liseden terk 22 yaşındayım 3 yil giresun istanbul arasi calistim şuanda bostayım bana ulasirsaniz sevinirim numaram 0539 836 46 91

  306. yakup dedi ki:

    trabzon hattında çalışacak muavinler aranmaktadır 05057835731

  307. Ahmet dedi ki:

    Adım Ahmet Emre yaşım 18 bende muavin olmak istiyorum

  308. Ahmet dedi ki:

    Adım Ahmet Emre yaşım 18 bende muavin olmak istiyorum 0539 937 13 43

  309. Yusuf dedi ki:

    Adım yusuf 17 yaşındayım uykusuzluğa dayanıklıyıyımdır.diksiyonum iyidir.

  310. Ahmet efe dedi ki:

    merhaba ismim ahmet muavinlik işi yapmak istiyorum daha önce fındıkkalede çalıştım az tecrübem var yaş 17 eylül de 18 olucam uyku problemim yok seyahat engelim yok bursada ikamet ediyorum telefon numaram 05419368109 yüzünüzü kara çıkartmıcağımdan emin olabilirsiniz

  311. EneS dedi ki:

    Selamun aleykum ben enes yas 21 sabirli calismayi severim uyku problemim yok yabanci dil var turkiyeye kesin donus yapauorum muavinlik yapmak istiorum adress mailden bana ulasabilirsiniz b sinifi ehliyetim var

  312. Mustafa Karcı dedi ki:

    Selamun Aleyküm Adım Mustafa Ankara’da oturuyorum yaşım 19 lise mezunuyum muvanik işi arıyorum.Uyku problemim yok.Sabırlıyımdır.İş Güvenligi sertifikası aldım 2016 yılında.2 Yıl diksiyon dersi gordum.İrtibat için;05071449719

  313. Halil Saraç dedi ki:

    toplam 4 yıldır hem muavinlik ve hem hostluk yapıyorum sezonluk olarak tekrar aynı işimi yapmak istiyorum referans gösterebilirim türkiyede gitmedigim görmedigim hiç bir yer yoktur bursada yaşıyorum telefon numaram 0539 425 22 53 maillere bakamıyorum arayarak ulaşabilirsiniz..

  314. Tuna dedi ki:

    Yaşım 19 lise mezunuyum muavin olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tel:535 025 47 25

  315. osman dedi ki:

    adım osman bayrampaşa da ikamet ediyorum esenler otogarına yakınım yaş 16 3 aylarda muavin host eksiği olursa arayabilirsiniz tecrübem yoktur
    05522197366

  316. Furkan Can dedi ki:

    Yaşım 18 178 boy 60 kilo muavinlik şartları benim için uygun. 05063624626

  317. Mesut Can Kral dedi ki:

    Merhaba ben bu işe çocukluğumdan beridir istyrm. Van da oturyom ehliyettim var psikoteknik var src2 src4 alcam yaknda. Hat minibüs şoförüyüm şoförlükten sıkıldğm icin ve uzun yol sevdiğim icin muavin olmk istyrm. Van Gölü. Best Van. Van Yolu firmaları tercihimdr. .

  318. raşit sarı dedi ki:

    kardes doğrumu dediklerin ben 10. sınıfı bitirip muavin olcamda yardım lazım

  319. raşit sarı dedi ki:

    abi ya bende 16 yaşımdayım 10. sınıfa (lise 2) ye gidiyorum otobüsler benim küçüklükten beri hayal ettiğim şeydir. her ne zaman otobüs (şehirler arası metro kamilkoç esadaş gibi…)görsem baka kalırdım otobüsle yolculuk yapmaktan çok mutlu olurdum sonra muavin ve host u öğrendim ben neden yapamıyimki dedim aradım ve bu site çıktı 16 yaşında işe alıyormusunuz eğer alırsanız beni çook mutlu etmiş olursunuz. saygılarımla Raşit SARI

  320. Baris can yilmaz dedi ki:

    Askerden önce hem kamil koc da hemde metroda çalıştım 5 sene kadar şuan da öğrenciyim sezonluk yazın iş bulmam için yardım edermisiniz teşekkür ederim

  321. sedat dedi ki:

    tecrübeli mavin arıyanlar istanbul 0531 645 96 81

  322. Burhan uzun dedi ki:

    Kocaeli Darıca’da yaşıyorum 17yaşındayım 1ayım kaldı 18se muavin olmak istiyorum kilom 75 Boyum 1.75 yardımcı olursanız severim hangi firma olursa olsun numaram 05465877794

  323. Çağla dedi ki:

    Neden hep erkek muavinler alınmakta bayan neden hiç alınmıyo ben bi bayan olarak muavinlere çok özenmişimdir biri bana bu sorunun cevabını verebilirmi ???

  324. Mertcan dedi ki:

    Merhaba ben 16 yaşındayım daha yeni okulu bıraktım muavin olmak istiyorum şivem düzgün malatyalım saygılı ve ve dürüst bir insanım hangi firma olursa fark etmez çalışırım uykuya çok dayanıklıyım acil sizi cevap ınızı bekliyor um

  325. Mertcan dedi ki:

    No 05355205272

  326. Abdulkadir dedi ki:

    Ben calısma istiyorum 17 yaş açık öğretim okuyom ihtiyacım varken boyu 1.74 cok acil 05445105767

  327. yusuf dedi ki:

    Muavin olmak istiyorum bitlis tatvan da oturuyom 17 yasimdayim hic yapmadim bu isi okul okuyom tatlierde yapmak istiyom otobus sevdalisiyim no 05459554833

  328. Egemen firat batu dedi ki:

    Oncelikle herkese iyigunler… 09.01.1993 dogumluyum..dogma buyume istanbulluyum.. Fakat ankarada yasiyorum…cocuklugumdan beri seyehatleri hep sevmisimdir..otobus firmalarinda calismak istemisimdir.. Fakat ailem engel olmustur korktuklarindan dolayi.. Artik bu ufak dilegimi. Gerceklsttirmmek istiyorumm. Telefon numaram 0543 320 39 23.. Callismak istiyorum. Saygilarimla.. İyiaksamlar

  329. Mazlum dedi ki:

    Adım mazlum 18 yaşındayım Muş merkezde oturuyorum evim otogarın arkasında yaz tatili vçalışam ve muavinlik için çalışacam firma fark etmez

  330. Azer dedi ki:

    slm 1987 hakkari/Yüksekova dogumluyum Van da oturuyorum muavin olmak istiyom 05448600955

  331. Yasin kaya dedi ki:

    Slm ben sivas lıyım İstanbul Bağcılar yüzyıl Mahallesi’nde oturuyorum 16 yaşındayım boyum 165cm muavin olmak istiyorum numaram 0538 451 6902

  332. Serkan dedi ki:

    Slm sanliurfa liyim 18 yasindayim boyum 1.70 kilom 55 uykuya dayanikliyim disarda kaldigim icin dilim var muavin olmak istiyorum numaram 05469741386

  333. ahmet dedi ki:

    merhabalar ismim ahmet 18 yaşındayım lise bitti sayılır sınavlara giriyorum ayda yılda muavinlik işi arıyorum kalıcı olarak çalışacam bursada ikamet ediyorum hangi firma olursa olsun iş görüşmesi için çağıracağınız ilede gelirim uyku problemim yok diksiyonum düzgün seyahat engelim yok mardin adana ığdır yollarına gidip geliyorum

  334. ahmet dedi ki:

    merhabalar ismim ahmet bursada ikamet ediyorum lise bitti 18 yaşındayım hangi firma olursa olsun çalışırım iş görüşmesi için bi ile çağırırsanız gelirim seyahat etmeyi severim yazları mardine adanaya ığdıra gidiyorum uyku problemim yok diksiyonum düzgün acilll muavinlik işi arıyorum tlf:0(541)9368109 sezonluk değil devamlı çalışacağım

  335. Hasan dedi ki:

    Merhaba ben Hasan yaş 17 bu işi daha önce yapmadım ama 2 yıl müşteriler ile iç içe çalıştım müşteri memnuniyeti nedir iyi bilirim lise 2 terkim yardımcı olur musunuz?

  336. Halil uğur dedi ki:

    Ben 5 yıldan beridir her zamn otobüslerde yolculuk yapmaktan zevk aliyirum ve her otobuse binişimde kendimi muavin yerine koyup hayal kuruyodum ama yolculuğu çok seviyorum uzun yollarida severim
    Adim halil boyum 1.60 kilom 60 tlfon numaram 05415540092

  337. 20 yaşındayım uzun yolculuk muavinlik yaparım Erzurum İstanbul arası hatlar için 0553 544 10 45 dedi ki:

    Tamam

  338. Hasan altan dedi ki:

    Konyada yaşıyorum tecrübeli mavinim 0552 291 22 42 ihtiyacı olan arasin

  339. Hasan altan dedi ki:

    Konyada yaşıyorum tecrübeli mavinim 0552 291 22 42 ihtiyacı olan arasin calisirim

  340. Eray alkas dedi ki:

    Ben 16 yaşındayım Malatya’da oturuyorum otobüslere büyük bir ilgi m var ve okulu bıraktım gelip çalışmak istiyorum

  341. kaan kubilay keleş dedi ki:

    merhaba ben çok güleryüzlüyüm okuma durumum çok iyi uyku günde 3 saat bana yetiyo hatta artıyo 14 yaşındayım kabin memurluğuna alırlarmı

  342. Emir şahan dedi ki:

    Ben 19 yaşındayım 20 ye basacam memleket bitlis muavinlik işi arıyorum best van tur doğunun yıldızı

  343. Teoman can özer dedi ki:

    Yaş 17.5 beni kim alır hangi firma 05315076267 uzun yollara dayanılıklıyım boy 1.73 kilom 75 ve sporcuyum uyku sorunum yok dayanikliyim sinirli degilim güzel yüzlüyüm sakinim efendilik var saygılıyım numaram 05315076267 bursa da otuyorum bursanin otogarina giderim sonra hafta da 1 gun sanirim eve gidliyor hepsini biliyorum

  344. Teoman can özer dedi ki:

    Yaş 17.5 beni kim alır hangi firma 05315076267 uzun yollara dayanılıklıyım boy 1.73 kilom 75 ve sporcuyum uyku sorunum yok dayanikliyim sinirli degilim güzel yüzlüyüm sakinim efendilik var saygılıyım numaram 05315076267 bursa da otuyorum bursanin otogarina giderim sonra hafta da 1 gun sanirim eve gidliyor hepsini biliyorum okul sorunum yoktur !!! Bıraktım açılıga gecem düz lise

  345. Teoman can özer dedi ki:

    beni kim alır hangi firma 05315076267 yaş 17.5 uzun yollara dayanılıklıyım boy 1.73 kilom 75 ve sporcuyum uyku sorunum yok dayanikliyim sinirli degilim güzel yüzlüyüm sakinim efendilik var saygılıyım numaram 05315076267 bursa da otuyorum bursanin otogarina giderim sonra hafta da 1 gun sanirim eve gidliyor hepsini biliyorum kötü alışkanlıgım yoktur

  346. murat dedi ki:

    adım Murat 19 yaşındayım nerede olursa giderim Sizinle çalışmak Istiyorum0539 6981615

  347. İsmail duman dedi ki:

    Bende muavin işi için çalışmak istiyorum maaşlar ne kadar veriyorsunuz

  348. Tolga dedi ki:

    Yaşım 17 bu işi yapmak istiyorum ihtiyaç varsa çalışırım çok iyi olur boyum 1.90 kilo 85 numara: 05346551634

  349. Mustafa dedi ki:

    Merhana ben muavın olmak ıstıyorum yas 17 acık ogretım okuyorum

  350. Gökhan dedi ki:

    Vangölü turizmde

  351. Ramazan karaboga dedi ki:

    05464529017 esenlerde oturuyorum sizinle calışmak isdiyorum acil

  352. Tayip karakurt dedi ki:

    Konyaliyimim 16 yasindayim su anda okuyoru fakat aciktan devam etcem

  353. Abdullah dedi ki:

    20 yaşındayım 1.84 boyundayim 86 kiloyum muavinlik yapmak istiyorum lütfen arayın 0538 424 89 87

  354. Kenan dedi ki:

    18 yaşında 1.75 boy 70 kiloyum fiziki görünüşün ve diksiyonum iyi ayrıca insanlarla ile iletişimim de gayet güzel muavin olarak çalışmak istiyorum tek. 05393152744 malatya’da oturuyorum her yere giderim

  355. Mazlum dedi ki:

    Firmanızı arasak Bilgi verirlermi

  356. Orçun acar dedi ki:

    Selamün aleyküm ben 16 yaşındayım lise okuyorum muavin olmak istiyorum

  357. Ahmet dedi ki:

    Ben muavin olmak istiyorum acill

    05308309069

  358. Seyfullah dedi ki:

    Selamun aleykum kardeşlerim calışmak isdiyorum saygılarla

  359. Celalettin dedi ki:

    Silivride oturuyorum hafta sonları calışmak istiyorum
    Yaşım 16 lisede okuyırum hafta sonu calkşmak istiyorum 05362732175

  360. Talha yalçintuna dedi ki:

    ben 17 yaşındayım muavin olmak istiyorum

    05551904005
    telefon numaram lütfen bana ulaşın

  361. ahmet ahmet dedi ki:

    kardes lıse mezunu onu bunu gec ıstedıgın bı fırma gıt olmak ıstıyorum de 2 3 kere stajer gonderır sonrada kendın cıkarsın ben 2 sene butun fırmmalarda calıstım ben lıse terk ım oyle bı kural alıyolar oyle dedıklerıne bakma

+100 Otobüs Firmasının Online Otobüs Bileti Kolayca ve Güvenle